Afiq Fawwaz

Afiq Fawwaz

@AFIQsiFAWWAZ

Followers334
Following314

Alhamdulillah.syukur.

Joined on March 08, 2011
@AFIQsiFAWWAZ Statistics

We looked inside some of the tweets by @AFIQsiFAWWAZ and found useful information for you.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
a day
Average replies
183
Average retweets
20087
Average likes
40929
Tweets with photos
25 / 100
Tweets with videos
10 / 100
Tweets with links
0 / 100
Fun Fact

During the "Castle in the Sky" TV screening there were 25,088 tweets per second, the most ever.

Iqbal
17 hours ago
Anjir punya Asian parenting

Anjir punya Asian parenting

40
10K
6K

Siapa punya idea lah ni bila dah besar kena kerja.

53
17K
7K

Quoted @SinarOnline

Radhi-Ayu sah cerai talak satu Dapatkan berita menarik di https://bit.ly/2LoDOzWΒ  Untuk lebih banyak bahan menarik, jangan lupa klik di Bio link kami di http://linktr.ee/sinarharianΒ  #cerai #Radhi #Ayu #OAG #sinarharian

Radhi-Ayu sah cerai talak satu

Dapatkan berita menarik di https://bit.ly/2LoDOzWΒ 

Untuk lebih banyak bahan menarik, jangan lupa klik di Bio link kami di http://linktr.ee/sinarharianΒ 

#cerai #Radhi #Ayu #OAG #sinarharian

Lain maciam je idola aokme ni @cita2sosasoya @arif_cdut @sangarnab @hilmiyunos

Aku: Kenapa tak tidur lagi ni esok nak sekolah Anak: I am not tired Aku: Ok then jom kita practice reading Anak: (Tiba-tiba menguap) Bagus taktik ni boleh diaplikasikan kalau nak suruh anak tidur

18
6K
8K

As you get older, you really just want to be surrounded by good people. People that are good for you, good to you, and good for your soul.

13
8K
5K

About 6 months ago(?) I worked at this software development company, & every morning, we'd have a casual meeting about the work, but half the time, during the meeting, most of them would converse in Mandarin, & so I'd always be pretty clueless half the time

179
13K
15K

Quoted @Syahil_Alwie

...πŸš€πŸ’¦

Kahkahkahksggsvs🀣

0
1
1
Boleh cerahkan jeans sekali chuols 😘

Boleh cerahkan jeans sekali chuols 😘

139
26K
15K

Quoted @hazifflatiff

Antara bawah ni yang mana paling sedap ?

Antara bawah ni yang mana paling sedap ?

SAPE TAK PERNAH MINUM SATU PON LAGI BAWAH NI SILA RT 😭?!!

187
44K
10K

Quoted @hiimamera

Tell me something i dont know please. I want to gain my knowledge.

Tell me something i dont know please. I want to gain my knowledge.

Air gas 'kickapoo' kalau terbalikkan perkataan dia, jadi 'oo pak cik'.

55
24K
14K
Sony's first iconic walkman (portable cassette tape player) went on sale July 1st, 1979 for $150.

Exactly 40 years ago.

Sony's first iconic walkman (portable cassette tape player) went on sale July 1st, 1979 for $150. Exactly 40 years ago.

21
429
2K

Quoted @hiimamera

Tell me something i dont know please. I want to gain my knowledge.

Tell me something i dont know please. I want to gain my knowledge.

Dalam kedai pakaian biasanya ada bilik persalinan tapi ibu mengandung tetap pilih untuk bersalin di hospital

119
21K
14K
Every person who stops in the yellow box does this stupid shit.

Every person who stops in the yellow box does this stupid shit.

3
451
253
Crossing this street to go to class everyday 6 years ago
2

Crossing this street to go to class everyday 6 years ago

Quoted @afifi_musleh

Sekolah korang ada ke macam ni?

Sekolah kau merapu apa tu?

235
21K
11K

salaf terdahulu saling berwasiat: siapa yang lebih fokus kepada urusan akheratnya, Allah cukupi urusan dunianya. Siapa yg mmperbaiki batinnya, Allah perbaiki lahirnya. Dan siapa yg mmperbaiki hubungannya dgn Allah. Allah perbaiki hubungannya dgn manusia.

2
438
691
Auladi
22 days ago

Dear anak pertama, semoga tulangmu selalu kuat ya. Wajar jika orang tua berharap banyak akan keberhasilanmu, kamu yg diharapkan pertama bisa sukses atas pola didik orangtuamu dan kamu pembuka jalan untuk adik"mu

693
33K
35K
MMU Cyberjaya Campus looks like a Magnum Icecream 🀀

MMU Cyberjaya Campus looks like a Magnum Icecream 🀀

Shafeeq
22 days ago

Quoted @ihatemylife_123

What does this thing mean?

What does this thing mean?

if you crash your car you press that and it will undo the accident

2K
177K
676K
Next Page